ŞEHİT AYDIN GÜLEKEN ANAOKULU
Ferahim Şalvuz mahallesi 1668 sk. No 28 Tarsus / MERSİN

VİZYON

Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda, çocukların,bilgiyi araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinmeleri, çocukların, öz disiplini ve saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken, başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, Atatürk´ü tanıyan, seven, anlayan, her biri geleceğin Atatürk´ü olacak, kendine güvenen bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmak. Çocukların kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, onların plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama, yorum yaparak kendilerini ifade etme ve özdisiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kalitede eğitim veren bir kurum olmak.

Normal Eğitim

Normal Eğitim 09:00 - 14:00 arası